У Львові на благодійному ярмарку виступить Ніно Катамадзе

2720 0
На зібрані кошти планують придбати чотири автомобілі і термовізійні дрони.

У неділю, 12 червня, Львівська філармонія та оркестр «INSO-Львів» запрошують на благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України. На ньому виступить грузинська джазова співачка Ніно Катамадзе.

За словами керівниці правління «INSO-Lviv» Іоланти Пришляк, щодня оркестр обробляє десятки запитів допомоги.
 
«Львівська філармонія стала осередком гуманітарної допомоги, і неодноразово вже довела, що культура не буває поза політикою. Нашим великим колективом, ми створили ініціативу ярмарку та аукціону для збору коштів на потреби нашої рідної львівської 80-ої ОМДШБ», – наголосила Іоланта Пришляк.

Організатори заходу закликають приходити 12 червня о 12.00 на площу Маланюка на благодійний солодкий ярмарок-зустріч. Окрім цього, Львівська філармонія запрошує усіх охочих долучитися до онлайн-аукціону. Лоти аукціону, серед яких зустрічі з відомими людьми, майстерки, іграшки, прикраси, твори мистецтва, будуть розміщені на сторінці «INSO-Львів» 10 червня. 
 
Окрім солодощів у відвідувачів буде можливість почути живу музику, адже спеціальний гість ярмарку – Ніно Катамадзе. Зазначимо, що під час ярмарку планують зібрати гроші на покупку чотирьох автомобілів, а також термовізійних дронів.
 
Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!