У Львові пройде Різдвяний ярмарок на підтримку дому для бездомних жінок і самотніх матерів. Як долучитися

1020 0
Виручені кошти скерують на підтримку будівництва Дому для бездомних жінок і самотніх матерів.

Львів’ян запрошують долучитися до щорічного Різдвяного ярмарку при парафії св. Антонія РКЦ. Благодійний захід відбудеться 12 грудня у будиночку неподалік від храму, на вул. Личаківській, 49а. Під час ярмарку можна буде придбати різні різдвяні сувеніри як-от віночки, свічки та інші атрибути, також посмакувати кавою, безалкогольним глінтвейном та солодощами. Виручені кошти передадуть на підтримку будівництва Дому для бездомних жінок та самотніх матерів, яким опікуватиметься сестри Альбертинки.

Читайте також: Львів'ян просять допомагати бездомним людям під час холодів та морозів

Як повідомляють організатори, на ярмарку також можна буде відвідати цікаві майстер-класи для дітей, які відбуватимуться о 13:00 та 16:00 год. Крім того, подарунки роздаватиме Миколай, буде фотозона, безпрограшна лотерея та багато інших активностей.

Долучитися до благодійного ярмарку можна буде онлайн упродовж тижня з 12 до 17 грудня.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!