У Львові відбулося змагання для позашляховиків. Фото

2869 0
У Львові на території колишнього танкодрому поруч стадіону «Арена Львів» у неділю, 29 травня, відбувся перший етап Кубку по джип тріалу. Традиційно саме тут організовує змагання для позашляховиків клуб «Львів 4×4».
Фото: Evgeny Kraws

Фото: Evgeny Kraws

Учасників розділилися на три залікові групи: «Рейд» (позашляхові автомобілі), «Хард» (модифіковані позашляхові автомобілі) та «Туризм» (стандартні позашляхові автомобілі ).

Окремо у подоланні менш складної траси змагалися водії на баггі (ATV) та квадроциклах (UTV). Змагання на складній трасі ускладнювала справжня, вже літня, спека. Організаторам довелося напередодні випорожнити у впадини не одну автоцистерну води, щоб створити додаткові труднощі для спортсменів-водіїв… Тож, не усім учасникам змагань вдалося добратися до фінішу без застосування лебідок та допомоги багато чисельних глядачів-вболівальників.

Фото: Evgeny Kraws

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!