У Львові відбулись «Ігри Героїв». Фоторепортаж

3452 0
Учора, 19-го листопада, в ігровому залі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міноборони відбувся п'ятий турнір «Ігор Героїв». У змаганнях взяли участь 25 ветеранів АТО та спортсменів з інвалідністю, з яких 13 учасників – хлопці зі Львівщини.
фото: Справжня варта. Львів

фото: Справжня варта. Львів

Головна мета Ігор – психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація, соціальна адаптація людей з інвалідністю, впровадження та поширення спортивного руху серед молоді, мало захищених та соціально вразливих верств населення.

Читайте також: Позивний «Бандера»: Без води ми думали тільки про те, щоб не зламатись морально

Учасники змагань прагнуть своїм особистим прикладом показати іншим людям з особливими потребами, що їм під силу повернутися до повноцінного життя. Переможці матимуть змогу взяти участь у міжнародних змаганнях разом з учасниками особами з інших країн. В 2017-му році українці вперше візьмуть участь в «Іграх нескорених», що пройдуть у Торонто, Канада. Учасниками української збірної можуть стати і львів’яни. До участі у відборі запрошують військових і ветеранів Львівщини, які отримали поранення або інвалідність під час виконання службових обов’язків у зоні АТО або в миротворчих операціях.

«Виконувати такі вправи завжди нелегко, а коли ти виконуєш їх на час й підіймаєш більшу за свою вагу – це взагалі доволі складно. От у мене проблеми з важкою атлетикою, а у хлопців навпаки буває. Загалом деякі підходи краще вдаються мені, декотрі хлопцям, це нормально», – поділився враженнями від «Ігор Героїв» організатор та учасник Сергій Романовський.

Читайте також: Як у 20 років пройти Попасну, врятувати друга і залишитись в армії

Додамо, «Ігри Героїв» – це серія регіональних спортивних турнірів з кросфіту (вправи на силу та витривалість) для поранених воїнів АТО та цивільних осіб із інвалідністю. 

За матеріалами Facebook-сторінок: Evgeny Kraws та Справжня Варта. Львів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!