У Львові відкрили виставку «Час війни». Де подивитись?

2384 0
Сьогодні, 27 листопада, у Львові відкрили фотовиставку «Час війни», присвячену подіям Антитерористичної операції на Сході України, – повідомляють у Міністерстві оборони України. Ініціатори заходу – львівська волонтерська спільнота «Книжкова Сотня».
фото: mil.gov.ua

фото: mil.gov.ua

В основу виставки лягло 100 світлин, які зроблені військовими журналістами – офіцерами Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України підполковниками Тарасом Гренєю та Володимиром Скоростецьким – у зоні АТО в різні періоди неоголошеної війни проти України.

Координатор волонтерської організації Людмила Біда розповіла, що фотопроект «Час війни» не має на меті показати відредаговану, ретушовану версію подій. Основні дійові особи — воїни АТО. Адже, на думку організаторів, люди мають знати правду про тих, хто їх захищає.

Під час роботи виставки також проведуть низку зустрічей із провідними українськими письменниками та поетами: Анастасією Дмитрук, Євгеном Положієм, Василем Шкляром.

Побачити експозицію можна до 17 грудня у Львівському будинку офіцерів (вулиця Театральна, 22). Далі окремі стенди та фотоматеріали мандруватимуть навчальними закладами області. 

Опублікувала Яна Гончарова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!