У Львові відкриють унікальну фотовиставку італійської художниці

2465 0
Еліза Карлізі в своїх роботах висвітлює моду, жінок і всі аспекти італійського життя.
Одна з робіт Елізи Карлізі

Одна з робіт Елізи Карлізі

В квітні у Львові відкриють фотовиставку робіт відомої італійської художниці Елізи Карлізі. Про це Tvoemisto.tv повідомляють організатори події.

Фотовиставка покаже Сицилію в розрізі італійської та європейської історії. Особливу увагу художниця обіцяє звернути на «архетип жінки, яка залишається основною для цивілізації».

Читайте також: (Не)пересічні львів’яни. Майстер гравюри

«Еліза, як журналістка, завжди цікавилася Україною. Вона висвітлює дотичні до неї події, маємо надію, що після її відвідин Львова, Сицилія побачить фотовиставку про нашу країну», – каже організатор виставки, мистецтвознавець Данило Тканко.

Читайте також: Як у Львові створюють ікони зі старих меблів. Відеоісторія

Виставку відкриють вже 11 квітня у Львівському музеї Етнографії на проспекті Свободи, 15.

Зазначимо, Еліза Карлізі – відома молода сицилійська поетеса, художниця і журналістка. У своїх працях вона висвітлює моду, жінок, а також соціальні та економічні аспекти італійського життя.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!