У Львові відновив роботу ресторан, де отруїлись відвідувачі

3090 1
У Львові відновив свою роботу театр пива "Правда", де отруїлось понад 50 людей. У них діагностували сальмонелу. Заклад два тижні не працював.
Фото - zaxid.net, www.gazeta.lviv.ua

Фото - zaxid.net, www.gazeta.lviv.ua

Як зазначив на своїй сторінці у Фейсбук співласник холдингу емоцій "!Фест" Юрко Назарук: "Найгірше, що ми досі не знаємо істинну причину. Все, що я можу сказати в результаті наших досліджень - що штамп інфекції - є людським. Тобто він потрапив до закладу та їжі або від нашого працівника, або від когось зі сторони. Не переконаний, що ми таки знатимемо правду до кінця. В кожному випадку, кількість інфекції та її швидкість розмноження викликає багато запитань, бо якось так не буває. На сьогодні, з більшістю потерпілих нам вдалось залишитись у добрих стосунках".

За його словами, сама кухня на "Правді" - одна з кращих не лише у Львові, а й в Україні - прозора, сучасна, зроблена кращими кухарями. "Проте несподівано це сталось саме тут. Ми не працювали два тижні, відкрились сьогодні, після того, як остання людина покинула шпиталь", - додав Юрко Назарук.

У компанії зазначають, що постраждалі, які проходили лікування, отримали грошову компенсацію, однак не називають суму.   

 

 


Читайте також:
29 Травня, 2015 15:45
Львовянин Совсем охренели уже. А кухня у них может и лучшая, только еда у них невкусная. А теперь еще и отравленная.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!