Львівський фонд відремонтував винищувачі МіГ-29 та при школах створять піклувальні ради. Підсумки доби

1119 0
Нині 3 грудня та 648 доба героїчного протистояння російській агресії.
Фото ілюстративне: Мілітарний

Фото ілюстративне: Мілітарний

Повітряна тривога: Сигнал небезпеки на Львівщині пролунав о 12:08, відбій – о 13:48. Відбувся зліт МіГ-31К.

Ситуація на фронті: Несприятливі погодні умови продовжують сповільнення бойових дій як із боку Сил оборони, так і з боку окупантів, про це йдеться у звіті аналітиків Інституту вивчення війни (ISW) за 2 грудня. Зокрема, речник командування Сухопутних військ Збройних сил України підполковник Володимир Фітьо заявив, що російські війська активно застосовують авіацію на Бахмутському напрямку, коли це дозволяє погода. Один із блогерів стверджував, що багниста місцевість ускладнює просування російської піхоти і колісної техніки на заході Запорізької області.

Читайте також: Львівський фонд зібрав 18,5 млн грн та відремонтував винищувачі МіГ-29. «Нам вдалось підняти в повітря 10 бортів, які вже виконують бойову роботу. І будуть її виконувати разом із майбутніми ефками. Це було складно, але я ніпрощо не шкодую. Бо всі кошти справді ефективно використані – і саме на наші бойові літаки», – зазначив співзасновник компанії!FEST Юрко Назарук.

Та: Київському музею історії України передадуть копію вишиванки Залужного. У візерунку є символи калини й дубу, тризубу і книги, постаті дітей під захистом воїнів ЗСУ, хрест і пшениця.

Ключові події:

1. На Запорізькій АЕС стався блекаут. Є загроза радіаційній безпеці. У звʼязку із повним блекаутом ЗАЕС перейшла на живлення власних потреб від дизельгенераторів.

Читайте також: СБУ повідомило, чому Порошенка не пропустили через кордон. П’ятий президент запланував зустріч із прем’єром Угорщини Віктором Орбаном;

2. Архітектори меморіалу Героїв Небесної Сотні у Львові створять меморіальний комплекс у Миколаєві. Там планують спроєктувати меморіальний комплекс-кладовище присвячений воїнам-захисникам України.

Читайте також: У центрі Києва руйнують будинок 1899 року. У разі продовження робіт – на будівельників чекає кримінальна відповідальність;

3. Де придбати та скільки коштує Леокарт. З 11 грудня у Львові безготівкова оплата проїзду стане доступною на усіх міських маршрутах. Безготівково за проїзд можна буде оплатити банківською картою, пристроєм з NFC та транспортною карткою ЛеоКарт. Пасажири також матимуть можливість оплатити готівкою у водія. Однак, найдешевшою поїздка буде саме з транспортною карткою ЛеоКарт.

Читайте також: У Львові збільшать штраф за безквитковий проїзд. Станом на зараз він складає 200 грн.

Та: Як доїхати із Залізничного вокзалу до центру Львова. Перелік маршрутів. Це можна зробити травмаєм, автобусом та маршрутним таксі;

3. За яких умов приїжджає «швидка» і коли можуть відмовити у виклику у Львові. Спочатку визначають стан людини диспетчери «гарячої лінії» 103, куди подзвонив сам хворий чи хтось із його близьких.

Читайте також: Понад 400 новий випадків ВІЛ-інфекції зареєстрували цьогоріч на Львівщині. 44 людини померли через хвороби, зумовлені СНІД.

Та: Львів’янок запрошують зробити мамографію. Графік обстежень. Для обстеження потрібно попередньо записатись за телефоном;

4. У львівських школах створять піклувальні ради. Участь у них можуть взяти батьки, випускники і представники громадського сектору. Для участі у піклувальних радах потрібно звернутися до адміністрацій шкіл.

Читайте також: Топ-5 онлайн-ресурів для безкоштовного вивчення англійської. Для того, щоб «підтягнути» свою англійську, не обов’язково ходити на курси чи відвідувати репетиторів.Tvoemisto.tv підготувало підбірку ресурсів для безкоштовного вивчення мови онлайн.

Та: На якому етапі створення наглядових рад при львівських парках. Не створюватимуть окремих наглядових рад, як планували. Натомість одна рада функціонуватиме при Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького, про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила очільниця управління екології ЛМР Галина Микітчак;

5. Чи є ще вільне житло на новий рік на курортах Львівщини та скільки коштує. На Львівщині розпочинається сезон гірськолижних курортів і зустріти Новий рік в такому казковому місці здається ідеальною ідеєю для багатьох.

Погода у ЛьвовіМайже 300 населених пунктів на Львівщині досі залишаються без світла через негоду. Продовжують працювати 77 бригад «Львівобленерго».

На цю ж тему: На Львівщині рятувальники звільнили автобус з дітьми, який застряг у снігу. В автобусі перебувало 66 осіб, з них 60 дітей, які повертались з туристичної мандрівки.

Слава Україні. Гарного Вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!