У Львові вперше оштрафували водіїв, які заважали руху трамваїв

1913 0
Загалом, комунальне підприємство відшкодувало у водіїв-порушників понад 20 тисяч гривень.
фото ілюстративне: prolviv.com

фото ілюстративне: prolviv.com

У ЛКП «Львівелектротранс» домоглися від водіїв, які перешкоджають руху трамваїв, фінансового відшкодування за простої трамваїв. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

За січень через ДТП і паркування у неналежних місцях львівський електротранспорт перебував у простоях 66 годин. Зокрема, у «Львівелектротрансі» зафіксували 32 випадки простою через неправильне паркування, що затримало рух транспорту на 15 годин, а 69 випадків ДТП – на 51 годину.  

Читайте також: Замість ремонту трамвайного депо у Львові закуплять вживні вагони

За словами речника ЛКП «Львівелектротранс» Івана Бондаря, за січень через суд вдалося домогтись винесення чотирьох ухвал стягнення фінансового відшкодування з водіїв-порушників, які блокували проїзд на трамвайних коліях. Кошти, отримані за відшкодування, використовуватимуть для нагальних потреб підприємства. Загалом, за інформацією Zaxid.net, комунальне підприємство отримало відшкодування на понад 20 тисяч гривень. 

Нагадаємо, у вересні минулого року Львівелектротранс почав практику фінансового відшкодування збитків за простої трамваїв через водіїв-порушників. За попередніми підрахунками, через простої ЛКП зазнало збитків на 1,6 млн гривень. Однак у Патрульній поліції відмовилися надавати списки порушників, зазначивши, що така інформація є конфіденційною, оскільки містить персональні дані. Пізніше суд зобов’язав правоохоронців надати Львівелектротрансу інформацію про водіїв


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!