У Львові виділили місце під ринок «Санта Барбара»

3067 0
Львівська міська рада надала Львівському комунальному підприємству «Львівавтодор» дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,65 га на вул. Б.-І. Антонича (навпроти будинку № 8) для розміщення комплексу торговельних павільйонів з метою перенесення ринку.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

За словами начальника юридичного управління ЛМР, є попередня домовленість з підприємцями щодо перенесення ринку на ділянку за вказаною в ухвалі адресою.

На місці ж ринку мають побудувати розворотне кільце для трамваю, який з’єднає центр міста зі Сиховом. Директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза зазначив, що роботи з будівництва розворотного тармвайного кільця розпочнуть навесні наступного року.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!