За внесок у розвиток інклюзивного навчання відзначили преміями 78 львівських педагогів. Фото

3258 0
У Львові відбулась зустріч педагогів, що займають інклюзією в освіті.
фото ЛМР

фото ЛМР

Вчора, 14 червня, у Львові на території !Fest republic відбулася зустріч педагогів шкіл Львова, які займаються інклюзією, на тему «Школа для всіх». Під час зустрічі було відзначено 78 педагогів, які отримають від міста премії по 5 тис. грн за сумлінну працю та внесок у розвиток інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами, повідомляє прес-служба ЛМР.

Метою такої зустрічі була мотивація педагогічних працівників, які працюють в інклюзивних класах, можливість поспілкуватись між собою та з легкістю поговорити про страхи та проблеми, з якими щоденно стикаються такі школи.

Читайте також: Моя дитина – не тренажер для «гуманізму і милосердя»

Організатором заходу виступив Кластер розвитку освіти та креативності міста за підтримки управління освіти ЛМР та Навчально-методичного центру освіти.

«Необхідно неодмінно мотивувати людей, які навчають дітей з особливими освітніми потребами разом з нормотиповими дітьми. Щоденно вони стикаються з масою проблем, проте результати того варті. Ми впевнені, що подяка колективу школи від міського голови зможе змотивувати цих людей. Вкінці серпня ми підготуємо ще одну зустріч для таких колективів, з метою обговорення найактуальніших питань щодо інклюзивної освіти та звісно нетворкінгу», – кажуть організатори.

Читайте також: Навіть найбезглуздіша ідея – важлива. Як учні самі змінюють львівські школи

Зазначимо, що в рамках Кластеру освіти та креативності працює напрямок «Інклюзивне середовище», який на меті має допомогти суспільству зрозуміти потребу в інклюзії та сприйнятті «інакшості» як невід’ємного фактору креативного середовища.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!