У Львові затримали торговців героїном та кокаїном. Фото

5928 0
Злочинну групу розкрили працівники внутрішньої безпеки Нацполіції.
Фото: Львівське управління ДВБ НП України/Facebook

Фото: Львівське управління ДВБ НП України/Facebook

Правоохоронці у Львові затримали учасників угруповання, яке продавало героїн та кокаїн. Щоденна виручка дилерів від збуту наркотиків становила до 40 тисяч гривень. Під час санкціонованих обшуків працівниками поліції вилучено наркотовару на півмільйона гривень. Про це йдеться на повідомленні Львівського управління ДВБ НП України на сторінці у Facebook.

Зловмисники розповсюджували героїн та кокаїн серед покупців шляхом безконтактної передачі, іншими словами, закладками. За час свого існування злочинна група отримала чималу клієнтську базу – понад 50 осіб, які систематично робили замовлення.

Клієнти кожні 3-5 днів отримували смс-повідомлення з різних телефонних операторів з номером банківської картки, на яку можна було перевести оплату. Згодом клієнтові у телефонному режимі повідомлялось місце, де забрати наркотик.

Читайте також: Нарколог: львівські підлітки починають не з алкоголю, а зі психостимуляторів

Оперативники встановили, що наркодилери щоденно отримували грошові перекази на картки на 25-40 тисяч гривень. За час документування діяльності злочинної групи зловмисники забули кримінального товару майже на 6,5 мільйонів гривень.

Поліцейські провели оперативну закупівлю товару, після чого затримали одного з дилерів, який мав із собою 45 пакетиків з героїном загальною вагою у 25 грам. Також у нього вдома знайшли ще 80 грамів героїну та 43 грами кокаїну. За цінами чорного ринку вартість вилучених наркотиків складає майже 500 тисяч гривень. У інших учасників злочинної групи вилучено мобільні телефони та сім-карти до них, банківські картки, на які переказувалися кошти за наркотики та 31 тисячу гривень.

Читайте також: Кількість постраждалих від отруєння у Tomash Kebab зросла до 30

Затриманому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, з правом внесення застави у розмірі 704 тисячі гривень. Тривають заходи щодо оголошення підозри іншим учасникам кримінального бізнесу, з метою притягнення їх до відповідальності. Також перевіряється можлива причетність до викритої наркомережі працівників правоохоронних органів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!