У Львові змагатимуться у стрільбі з лука. Програма

1790 0
З 7 до 12 вересня на стадіоні «Динамо» збереться понад 250 лучників з різних країн та областей України, щоб позмагатися на традиційних міжнародних змаганнях.
фото: dyvys.info, zik.com.ua, dsmsu.gov.ua, wz.lviv.ua

фото: dyvys.info, zik.com.ua, dsmsu.gov.ua, wz.lviv.ua

Цієї осені на стадіоні «Динамо» (вул. Янева, 10) пройдуть вже 52-і міжнародні змагання зі стрільби з лука «Золота осінь», 10, – інформує прес-служба ЛМР. Урочисте відкриття змагань відбудеться 8-го вересня 2015 року о 12.30 год.

За словами начальника управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимира Шнайдера, Це одні з найважливіших змагань лучного сезону, адже вони дають змогу спортсменам отримати перепустку у склад Національної збірної України зі стрільби з лука. А оскільки наші спортсмени завжди вважалися одними з найсильніших не лише в Україні, а й на міжнародній арені, то я переконаний, що й цього року львівські лучники покажуть усю свою майстерність та здобудуть найвищі нагороди.

План заходу:

7 вересня (понеділок)

11:00 год. – мандатна комісія, офіційне тренування, пристрілка.

8 вересня (вівторок)

10:00 год. – початок змагань.

12:30 год. – урочисте відкриття заходу.

9-11 вересня (середа – п’ятниця)

З 10:00 год. – початок змагань.

12 вересня (субота)

З 11:00 год. – фінальні змагання та нагородження.

Організатором заходу є Львівська обласна федерація стрільби з лука, за активної підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

Опублікувала Оксана Антонів

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!