У Львові знову оголосили тендер на реконструкцію площі Двірцевої

2484 0
Розпочати аукціон серед учасників тендеру планують на початку жовтня.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

ЛКП «Львівавтодор» оголосив повторний тендер на реконструкцію площі Двірцевої. Подавати пропозиції можна до 13 вересня. Очікувана вартість робіт становить 167,6 млн гривень. Відповідну документацію оприлюднили на сайті електронних закупівель Prozorro.

Попередній тендер, який оголосили на початку липня, довелося скасувати, оскільки на торги подались тільки дві компанії. Через невідповідність документів однієї з компаній тендерній документації, до аукціону допустили лише ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Втім, відповідно до законодавства про публічні закупівлі, у аукціоні мають брати участь щонайменше дві компанії. 

Читайте також: Цілуй і їдь. Як рухатиметься транспорт на площі Двірцевій

Розпочати аукціон за новим тендером планують з 19 жовтня. Згідно з документацією попереднього тендеру, роботи планували завершити у травні 2020 року, але за оновленою інформацією кінець робіт перенесли на 30 вересня 2020 року.

Спершу на площі мають демонтувати дорожнє та тротуарне покриття, зупинки громадського транспорту, дорожні знаки та дерева. 

Натомість трамвайні колії мають замостити бруківкою з колотого та булижного каменю на ЦПС та встановити автоматизовані стрілочні переводи. Трамвайні колії прокладатимуть на підколійні залізобетонні плити. Крім цього, вздовж трамвайного маршруту замінять контактну мережу. Поблизу кінцевої зупинки також облаштують приміщення диспетчерської та електронне інформаційне табло. Пізніше тут озеленять територію та реконструюють фонтан.

Читайте також: Фонтан, бруківка та підземний паркінг: Як може змінитися площі Двірцева. Оновлена візуалізація

Нагадаємо, на початку квітня ЛКП «Інститут просторового розвитку» представило оновлений проект реконструкції Двірцевої площі поблизу головного залізничного вокзалу. Згідно з візуалізацією, на площі побільшає зелені та зупинок для громадського транспорту, а рух транспорту та пішоходів планують розділити на 4 смуги. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!