У Львові зросла кількість хворих із підозрою на коронавірус. Серед них – діти

8729 0
На стаціонарному лікування залишається 42 особи.
Фото: Галнет

Фото: Галнет

У Львівській інфекційній лікарні з підозрою на коронавірус перевіряють 62 людей, із яких п’ятеро – діти. Про це повідомили у ЛМР.

Читайте також: Як львівський бізнес допомагає боротись із коронавірусом

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні є 44 особи. На самоізоляції перебувають 18 осіб. За увесь час виписали 11 пацієнтів.

Стан усіх хворих  – середньої важкості або близький до задовільного.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 73 особи. За результатами тестів у 6 осіб  – грип. Ще 4 результати тестів – від'ємні. За увесь у 10 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Наразі на Львівщині з підозрою на коронавірус є 62 особи. У одного пацієнта  – позитивний результат тесту на коронавірус. Очікуються результати контрольного тесту.

Читайте також: В Україні можуть увести режим надзвичайної ситуації. Що це означає

Нагадаємо, наразі в Україні зареєстрували 41 випадок зараження коронавірусом, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав, його вже виписали з лікарні. Ще троє українок померли від вірусу в Італії. У МОЗ підтвердили інфікування коронавірусом у Львові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!