У Львові з’явиться європейський сервіс замовлення таксі

1926 0
Європейський сервіс замовлення таксі Taxify з Естонії планує розпочати роботу в Україні.
фото: s13.ru

фото: s13.ru

Естонський сервіс таксі Taxify планує почати роботу в Україні після того, як запустять сервіси Uber і Hopin. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила президент Української асоціації венчурного капіталу і прямих інвестицій (UVCA), заступник міського голови Дніпра Яніка Мерило.

«Зі мною зв'язався один з відомих конкурентів Uber. Taxify почав навчання таксистів в Києві, шукають місцевого керівника в Дніпрі і Львові, що б швидко «стартанути». Чим більше позитивної конкуренції, тим краще рівень послуг для жителів», – написала на своїй сторінці у Facebook президент Української асоціації венчурного капіталу і прямих інвестицій (UVCA), заступник міського голови Дніпра Яніка Мерило.

Зазначимо, Taxify був створений у 2013 році в Естонії і зараз працює у 10 країнах: Чехії, Естонії, Фінляндії, Грузії, Латвії, Литви, Сербії, Нідерландах і Мексиці планує відкрити кілька нових країн в Європі.

Мобільний додаток Taxify доступний для телефонів Android і iOS. Користувачі можуть вибрати автомобіль, грунтуючись на часі прибуття, ціні і рівні обслуговування. Після запиту користувачі можуть бачити час прибуття автомобіля на карті в режимі реального часу і оплатити поїздку за допомогою програми.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!