В Україні оприлюднили дату старту ЗНО 2019

2514 0
Точний перелік дат із затвердженими предметами оприлюднять ближче до старту тестування.
фото: racorn/Depositphotos

фото: racorn/Depositphotos

Міністерство освіти і науки України видало наказ про врегулювання проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році. 

Читайте також: Які львівські школи мають найкращі результати ЗНО. Інфографіка

Стартує ЗНО 20 травня та триватиме до 12 липня. Точний перелік дат із затвердженими предметами оприлюднять ближче до старту тестування. 

За правилами, кожен зареєстрований учасник має право пройти тести щонайбільше з чотирьох навчальних предметів із запропонованих одинадцяти, зокрема: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

Читайте також: 17 випускників зі Львова набрали на ЗНО 200 балів

Результати трьох базових предметів (українська мова та література, математика або історія України і предмет на вибір) зарахують випускникам шкіл як результати державної підсумкової атестації. Також як результат ДПА зараховуватимуть і ЗНО з іноземної мови відповідного рівня (стандартному, академічному, профільному). 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!