У неділю у Львові відбудеться Свято вулиці

5486 0
Із нагоди храмового празника церкви святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії відбудеться Свято вулиці.
фото: afishalviv.net (ілюстративне)

фото: afishalviv.net (ілюстративне)

У неділю, 2 жовтня, церква святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, що на вулиці Пилипа Орлика, 5, святкуватиме храмовий празник. З цієї нагоди відбудеться Свято вулиці, яке триватиме з 16:00 до 22:00  на площі перед СЗШ№97  на вулиці Миколайчука, 18. Про це повідомляють у прес-службі міськради.

Вперше храмове свято переросте у святкове дійство всього мікрорайону. У програмі – дитяче свято з виступами наймолодших місцевих мешканців, музична частина від талановитих виконавців. Окрасою свята буде виконання українських мелодій оркестром народних музичних інструментів, таких як цимбал, баяна, скрипки, сопілки, контрабаса, кларнета, бубна, гітари.

Читайте також: Львів’ян запрошують на благодійний сімейний фестиваль у Стрийському парку

Також на учасників чекатиме святкова ярмарка:  брендові футболки, горнятка, віночки, вироби з глини ручної роботи, сумки, аксесуари та ін. Також заплановані майстер-класи для дітей, розваги з аніматорами, танці, конкурси.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!