На правах реклами

У парку Культури розпочався сезон кінопоказів просто неба. Фото

3839 0
Учора у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького у Львові стартував проект «Кіно в парку з Кредобанком». Щовихідних львів’яни матимуть змогу безкоштовно переглядати фільми просто неба зі своїми друзями та рідними. Сьогодні можна буде переглянути «Сніданок у Тіффані», а вчора львів’яни переглядали стрічку Юліуша Махульського «Сексмісія» («Нові амазонки»)

На відкриття сезону переглядів фільмів просто неба зібрались більше сотні львів’ян. Покази фільмів відбуватимуться у партнерстві з міським кінотеатром «Львівський кіноцентр». Щоп’ятниці відбуватимуться сеанси найкращих польських фільмів.

Особливістю проекту є можливість для глядачів обрати фільм для перегляду – щотижня на сторінці проекту в мережі Facebook відбуватиметься голосування, за результатами якого визначатиметься фільм, який демонструватиметься у неділю. Серед користувачів, які  проголосують за фільм-переможець, щотижня розігруватиметься подарунок від «Кредобанку».

Вчора відбувся перший розіграш, і флешку та сувенірну продукцію від «Кредобанку» виграла Ольга Салівончук.

«Будучи банком з головним офісом у Львові, «Кредобанк» бере активну участь у житті Львова, підтримуючи різноманітні міські події. Відновлення кінопоказів просто неба у львівському Парку культури є нашим подарунком львів’янам та гостям міста, –  розповідає заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Даміан Раґан. – Сподіваємося, що «Кіно в парку з «Кредобанком» зробить львівські уїк-енди цікавішими».

Вхід на всі кінопокази проекту «Кіно у парку з Kredobank» – вільний. У сезоні 2016 року сеанси триватимуть до кінця вересня. 

Початок фільмів запланований орієнтовано на 21:30. Вхід на подію безкоштовний. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!