У пологовому відділенні Львівської обласної лікарні народилася перша трійня

8306 0
Сім’я також виховує вже сина та доньку.
Фото: ілюстративне (Чернівецький промінь)

Фото: ілюстративне (Чернівецький промінь)

У пологовому відділенні Львівської обласної клінічної лікарні народилася перша трійня. Три крихітні дівчинки народилися у львів’янки, для якої це вже треті пологи. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили в пресслужбі медзакладу.

Ургентний кесарський розтин виконали на 34-35 тижні вагітності. Дівчатка народилися із вагою у 2 180 кг, 1 580 кг та 1330 кг. Сім’я вже також виховує вже сина та доньку.

Читайте також: У пологовому Львова жінка народила 16-ту дитину. Фотофакт

Додамо, що зараз малеча перебуває у відділенні інтенсивної терапії новонароджених Львівської обласної клінічної лікарні.

Нагадаємо, пологове відділення Львівської обласної лікарні на вулиці Некрасова закрили на ремонт у серпні 2017-го. Згодом відкриття оновленого відділення анонсували на квітень 2018-го, однак дату постійно переносили через низку причин. 29 грудня минулого року оновлений пологовий корпус відкрили, але жінок при надії ще не приймали. На роботи витратили близько 80 млн грн.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!