У школі №54 у Львові відремонтують стадіон за майже 6,5 млн гривень

5431 0
Завершити роботи мають до кінця наступного року.
Фото: wikimapia.org

Фото: wikimapia.org

У львівській школі №54, що на вул. Хвильового, 16, відремонтують стадіон. Відповідну тендерну документацію опублікували на сайті електронних закупівель Prozorro.

Читайте також: Як виглядатиме молодіжний центр на Чайковського у Львові. Візуалізація

Зокрема поле нового стадіону мають покрити штучною травою, а доріжки замостити поліуретановим покриттям та накреслити розмітку. Частину ділянки мають замостити плиткою по типу ФЕМ «Старе місто». Крім цього, на стадіоні замінять всі комунікації, оновлять огорожу та ворота,

Наприкінці робіт на стадіоні встановлять спортивне обладнання, зокрема футбольні ворота, баскетбольний стенд, волейбольні сітки стіл для настільного тенісу та комплект настільних шахів. По завершенню робіт тут також встановлять відеокамеру.

Початкова вартість робіт становить майже 6,5 млн гривень. Завершити роботи мають до кінця наступного року.

Читайте також: На Новому Львові відкрили Пазл-бібліотеку для дітей. Фото

Нагадаємо, на початку червня біля входу у загальноосвітню школу № 54 імені Квітки Цісик встановили меморіальної дошки загиблим учасникам АТО Назару Пасельському, Андрію Бернацькому та Василю Задорожньому, які навчалися у цій школі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!