Політична реклама

У січні на ринку подорожчає молоко та тепличні овочі

1353 0
Найбільше в січні подорожчають молочні продукти. Згідно з прогнозом асоціації виробників молока, щомісяця закупівельні ціни зростають на 5%.

Будуть зростати ціни на тепличні овочі, які і так вже за останні два місяці подорожчали на третину, пише Вкурсе. Подорожчання триватиме протягом усіх новорічних свят.

«На попередньому тижні, крім традиційно зростає в ціні овочів борщового набору, подорожчали також тепличні овочі і навіть фрукти, ціни на які до цього мали безпрецедентну стабільність, — повідомили в інформаційно-аналітичному агентстві «АПК-Інформ». 

У передноворічний період ймовірність зростання цін на фруктовий набір буде досить високою, особливо на тлі поганих погодних умов в основних країнах-постачальниках, зокрема в Туреччині.

А ціна на овочі повинна стабілізуватися. За інформацією агентства, вже припинилося зростання цін на картоплю і коренеплоди, які до цього активно дорожчали.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!