У справі директора «АВЕ» Садовий уповає на суд

2669 1
Мер Львова не хоче втручатися у справу керівника компанії "АВЕ", якого сьогодні заарештував суд. На думку міського голови, рішення має виносити суд.
фото: zik.uа

фото: zik.uа

«Я не маю права, напевно, це коментувати у повному об’ємі. Тому що буде кінцеве рішення суду по тій чи іншій справі. Тоді вже можна буде це питання дебатувати. Для мене головне, щоб фірма працювала і вивозила відходи. Якщо вона не має куди на сьогодні вивозити – це вже є проблеми», – цитує мера Львова радіо «Львівська хвиля».

Читайте також: Директора «Аве-Львів» арештували за підозрою в розкраданні коштів

Сьогодні директора фірми «АВE-Львів» Юрія Грибана за рішенням Галицького районного суду Львова взяли під вартою з альтернативою сплати викупу на суму 480 тисяч грн.. Посадовця підозрюють у розкраданні 600 тисяч грн.  міського бюджету Львова під час вивезення сміття в інші міста України.


Читайте також:
2 Листопада, 2017 23:15
Оксана Перерозподіл... Тих хто справді краде не судять, на жаль.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!