У Стебнику попрощалися з загиблим на Луганщині захисником

1784 0
Воїн захищав свою країну у 2014 році на Донбасі.
Фото: Facebook Степана Кулиняка

Фото: Facebook Степана Кулиняка

У Стебнику на Дрогобиччині попрощалися з захисником Василлем Веклюком, який загинув 16 березня у боях з російськими окупантами поблизу Попасної на Луганщині. Про це повідомив голова Дрогобицької РДА Степан Кулиняк.

Читайте також: На Львівщині попрощалися з чотирьома загиблими на війні з росією Героями

Воїн загинув внаслідок бойового зіткнення та масового артилерійського обстрілу ворогом. Через оточення території ворожими військами привезти останки загиблого Героя вдалося лише тепер.

«Йому було 59 років. Це була його не перша війна – у 2014 він пішов захищати свою країну на Донбас. У перший день повномасштабного вторгнення росії 24 лютого – одразу і без сумнівів мобілізувався в Збройні сили України. Через 21 день відважний захисник, на жаль, загинув від ворожої руки», – йдеться у повідомленні.

У загиблого залишилися дружина та двоє доньок.

Нагадаємо, у Новояворівську прощалися з загиблим на війні 32-рінчим Олегом Шевчуком. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!