Політична реклама

У вересні львів'яни платитимуть за ліфти на 40% більше

1345 0
У вересні виставлятимуть нові рахунки для мешканців, у будинках яких є ліфти, що перебувають на обслуговуванні у ЛКП «Львівсвітло».

Уже з 15 серпня плату нараховуватимуть за новим тарифом. Плату за користування ліфтом піднімуть на  40 відсотків, повідомила на брифінгу диретор ЛКП "Львівсвітло" Марина Строєва.

Однак конкретно, скільки у гривнях доведеться львів'янам платити пояснити не змогли. Кожен будинок має свої розрахунки, - каже Марина Строєва.

Місто не встановлює тарифи. Їх встановлює державна структура, яка чітко регулює ситуацію в Україні, - пояснив міський голова Андрій Садовий.

За словами Андрія Садового, приватники, що обслуговують львівські ліфти, теж звернулися з проханням відкоригувати ціну 

15 серпня 957 ліфтів перейшли у комунальну власність на обслуговування ЛКП «Львівсвітло». Ще 1058 ліфтів перебувають на обслуговуванні у приватних організаціях.

Джерело: Новий погляд


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!