У Європарламенті схвалили прискорення безвізового режиму для України

2510 0
Комітет Європарламенту із закордонних справ схвалив рекомендації щодо прискорення надання Європейським Союзом Україні безвізового режиму.
фото: photofact.in.ua, facebook

фото: photofact.in.ua, facebook

Про це повідомив євродепутат Яцек Саріуш-Вольські у своєму відеозверненні, розміщеному на Youtube. За його словами, Комітет Європарламенту із закордонних справ сьогодні під час свого засідання у Страсбурзі проголосував за те, щоб рекомендувати «якнайшвидше та без будь-яких затримок» запровадити лібералізацію візового режиму для громадян України з боку ЄС.

За його словами, Україна зробила чималий прогрес на європейському шляху, з часу протестів Євромайдану два роки тому. Українська нація боролася за її європейський вибір і європейські демократичні цінності. «Україна, беззаперечно та успішно виконала всі критерії, необхідні для надання безвізового режиму, проте реалізація реформ не може бути зупинена, робота має тривати, особливо в питанні боротьби з корупції та верховенстві права», - зазначив Яцек Саріуш-Вольські.

Читайте також: Як стати успішним на ринку ЄС? Інструкція на прикладі яблук

«Ухвалення моєї рекомендації – це важливий крок на шляху до безвізового режиму для громадян України. Воно означає, що робота над цим продовжиться, і Європарламент проведе остаточне голосування восени», - додав євродепутат.

Джерело: УНІАН


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!