У ЗСУ зареєстрували ще шість нових випадків СOVID-19

1363 0
Усі хворі отримують необхідне лікування.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

У Збройних силах України за минулу добу зареєстрували ще шість нових випадків захворювання на коронавірус. Про це повідомили у Командуванні медичних сил ЗСУ.

Четверо хворих перебувають у закладах охорони здоров’я (1 військовослужбовець у Військово-медичному клінічному центрі Південного регіону у Вінниці, 2 військовослужбовці у Чернівецькому військовому госпіталі, 1 працівник ЗС України у Надвірнянській центральній лікарні. Ще два військовослужбовці лікуються вдома під наглядом медичної служби (один у Львівській області та один в Івано-Франківській). Стан здоров’я пацієнтів військовослужбовців задовільний, працівник ЗС України — у стані середньої важкості. Усі хворі отримують необхідне лікування.

Читайте також: Як у Львові виявляють потенційних хворих на коронавірус

Додамо, що станом на 25 квітня у ЗСУ лікують 37 хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом. Також за період пандемії одужали 18 людей та 2 летальних випадки. На самоізоляції перебувають 328 людей. У 33 військовослужбовців ізоляція закінчується у найближчих 3 доби.

Нагадаємо, загалом 25 квітня в Україні коронавірусне захворювання лабораторно підтвердили у 8125 людей, з них 201 пацієнт помер, а 782 — одужали.

 


ТЕГИ: ЗСУ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!