Uber запустив можливість замовлення поїздки за номером телефону

3909 0
Нова опція призначена для виклику таксі тими, хто не має смартфона чи додатка Uber.
фото: www.fayerwayer.com

фото: www.fayerwayer.com

Uber у Львові запустив можливість викликати таксі за номером телефону. Про це повідомляє сайт itc.ua.

Читайте також: Uber у Львові. Чому дива не сталося

Нова опція призначена для виклику таксі тими, хто не має смартфона, підключення жл інтернету чи додатка Uber. Для того, аби замовити авто телефоном, необхідно подзвонити на номер 9988. На дзвінок відповість агент, котрий допоможе замовити поїздку, не залежно від того, чи зареєстрований пасажир в додатку Uber. 

Після цього клієнт має розповісти про місце перебування та місце призначення, після чого агент зможе розрахувати тариф та підтвердити посадку. Після замовлення пасажиру надходитиме смс-повідомлення з інформацією про поїздку (час прибуття, ім’я водія та його контактний номер, марка та номер авто), а також посилання, за яким можна буде відстежувати поїздку. Оплатити поїздку можна лише готівкою. Послуга доступна 24/7.

Читайте також: Як стати водієм Uber у Львові. Інструкція

Раніше Uber запустив такий сервіс у Києві, а разом зі Львовом замовити авто за номером телефону можна буде й в Одесі. 

Нагадаємо, Uber у Львові запрацював 23 лютого торік. Загалом міжнародний сервіс таксі в Україні працює у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Ужгороді, Вінниці та Запоріжжі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!