Українка за крок до медалі зупинилася у фіналі з кульової стрільби на Олімпійських іграх

2228 0
Фінал виграла представниця Російського олімпійського комітету.
Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Українка Олена Костевич не змогла завоювати медаль і посіла четверте місце у фіналі змагань кульової стрільби (10 м) на Олімпійських іграх в Токіо, повідомляє Sport.ua. 

Олена Костевич набрала 197,6 очок. Перше місце зайняла Віталіна Бацарашкіна, що представляє Російський олімпійський комітет (240,3 - олімпійський рекорд), другою стала болгарка Антоанета Костадінова (239,4), а бронзу виграла китаянка Цзян Рансінь (218,0).

Читайте також: Першу медаль для України на Олімпіаді-2020 виборола Дар'я Білодід

Олена Костевич ставала олімпійською чемпіонкою в 2004 році і завоювала дві бронзи на Олімпіаді-2012.

Нагадаємо, Ігри ХХХІІ Олімпіади в Токіо триватимуть до 8 серпня. Україну на найголовнішому спортивному форумі чотириріччя представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах). Львів представлятиме восьмеро спортсменів: Оксана Лівач (вільна боротьба), Алла Черкасова (вільна боротьба), Тетяна Кіт (вільна боротьба), Олена Старікова (велоспорт), Христина Погранична (художня гімнастика), Станіслав Горуна (карате), Павло Коростильов (кульова стрільба), Вероніка Марченко (стрільба з лука).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!