Українські бійці на Сході відбили п’ять ворожих атак і знищили техніку окупантів

1314 0
Упродовж тижня військові відбили 63 атаки загарбників.
Фото: Генштаб ЗСУ

Фото: Генштаб ЗСУ

За день, 27 березня українські військовослужбовці в зоні Операції об’єднаних сил відбили п’ять ворожих атак. Бійці знищили 2 танки, БМП та автомобіль противника. Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ.

Читайте також: Путін спробує нав’язати Україні «корейський» сценарій, – очільник ГУР

Загалом упродовж поточного тижня захисники в зоні ООС відбили 63 атаки окупантів та ліквідували 80 танків, 72 одиниці броньованої та 48 автомобільної техніки, 19 артилерійських систем, 7 безпілотних літальних апаратів, 14 літаків, гелікоптер та патрульний катер противника.

Також бійці Об’єднаних сил знищили сучасний російський комплекс радіоелектронної боротьби «Леєр-3» та захопили п’ять БМП-3 окупантів.

Нагадаємо, британська розвідка повідомляє про те, що Росія намагатиметься оточити українські сили на Сході, щоб відрізати їх від решти. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!