Українські військові з ПЗРК приземлили два російські бомбардувальники та гелікоптер

2346 0
Окрім двох винищувачів та найсучаснішого гелікоптера окупантів, українські бійці збили також багатоцільовий безпілотник.
Фото/Facebook-сторінка Командування Повітряних Сил ЗСУ

Фото/Facebook-сторінка Командування Повітряних Сил ЗСУ

21 квітня українські бійці збили два російські бомбардувальники СУ-34 та СУ-25, а також багатоцільовий безпілотник «Орлан-10». Крім того, військові Нацгвардії знищили ворожий гелікоптер К-52 «Алігатор». Про це повідомили в Командуванні Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Так, підрозділи протиповітряної оборони ліквідували штурмовик Су-25 та багатоцільоовий безпілотний авіаційний комплекс «Орлан-10». Їх бійці знищили з переносних зенітно-ракетних комплексів «Stinger» та «Starstreak». Напрямок, де це сталося, не розкривають.

Бійці 93-ої бригади Холодний Яр на Ізюмському напрямку «приземлили» російський винищувач-бомбардувальник СУ-34. У механізованому батальйоні повідомили, що літак росіян уразили радянським переносним зенітно-ракетним комплексом «Ігла». Збитий винищував впав на окуповану територію. Наразі невідомо, чи вижили пілоти-окупанти.

Також підрозділ ППО Нацгвардії на Запоріжжі знищив ворожий гелікоптер К-52 «Алігатор», також з переносного зенітно-ракетного комплексу. До речі, збитий апарат – це одна з найновіших одиниць російської бойової авіації, що є на озброєнні окупантів. Гелікоптер оснащений протитанковим ракетним комплексом, гарматною установкою з лазерною системою наведення, авіабомбами та іншою зброєю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!