Український стартап вивчатиме кардіограми населення Китаю

1688 0
Стартап Cardiolyse.me використає свою технологію для вивчення аналізів кардіограм населення Китаю. На основі дослідження зможуть прогнозувати майбутні захворювання серця.
фото: espreso.tv

фото: espreso.tv

За підтримки дочірньої компанії Оксфордського університету Isis innovation, команда українського стартапу Cardiolyse.me працюватиме у рамках big data-дослідження з аналізу кардіограм. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на AIN.ua

Науковці вирішили, що саме технологія аналізу ЕКГ від стартапу є найбільш прийнятною для громадян Китаю. Спочатку в акції візьмуть участь 25 тисяч осіб, але планується її розширення до 500 тисяч учасників протягом наступних 30 років.

Дослідження також проводитиметься за підтримки китайського біобанку China Kadoorie Biobank та буде проводитися у десяти регіонах Китаю.

Стартап заснований у лютому минулого року, а його офіси розташовані у Києві та Лондоні. Оцінка кардіограм технологією дозволяє розкласти її на 200 показників, які пізніше розміщуються за шкалою від норми до патології.

Технологія Cardiolyse вміє аналізувати ЕКГ і на його основі створює «знімки» стану серцево-судинної системи, а також прогнозує ризики серйозних серцево-судинних захворювань і навіть смерть.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!