Українці зможуть уникнути відключення газу за борги

4225 0
Облгазам рекомендується письмово попереджати населення про можливості оформлення житлової субсидії у разі заборгованості за природний газ. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.
фото: thekievtimes.ua

фото: thekievtimes.ua

“На відкритому засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, прийняли протокольне рішення: рекомендувати постачальникам природного газу доповнити письмове попередження про відключення споживача від газопостачання у разі неоплати наданих послуг інформації про можливості оформлення житлової субсидії із запрошенням до відповідного органу соціального захисту населення. Також рекомендовано не допускати відключення від газопостачання споживачів, які подали необхідні документи для оформлення субсидії“, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Все, що треба знати про оплату за газ

Нагадаємо, Кабінет міністрів змінив соціальну норму споживання газу в Україні з щомісячних 200 куб. м до 1200 куб. м на 6 місяців опалювального сезону для домогосподарств, які використовують газ для опалення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!