Політична реклама

Укравтодор каже, що залатав 91% ям на дорогах

1507 0
Ямковість на 91% основних доріг загального користування державного значення станом на 26 лютого ліквідовано.

Цієї зими було значно пошкоджено дорожнє покриття, загалом на початок робіт (12 лютого 2013 р.) було уражено ямковістю 2 тис. 631 км основних доріг країни державного значення. Залишилося провести ліквідацію ямковості на 249 кілометрах доріг основного значення, – повідомляє Zaxid.net  з посиланням на прес-служба КМУ.

Наразі завершується ремонт доріг Київ - Одеса, Одеса - Мелітополь - Новоазовськ, Херсон - Джанкой - Феодосія - Керч, Ульяновка - Миколаїв, Запоріжжя - Донецьк. Львівська область вже отримала 50 млн грн на ремонти доріг. Однак наразі ці віртуальні кошти лежать на рахунках, а дороги – і далі в поганому стані.

Так, на автодорозі Львів-Луцьк вже немає ані правої, ані лівої смуги.

А  до 1 травня Служба автомобільних доріг у Львівській області має завершити ліквідацію ямковості на дорозі Львів-Тернопіль, проте за словами начальника Служби Тараса Сиротинського, капітальний ремонт цієї дороги наразі залишається лише в планах.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!