Київ

«Укрпошта» випустить нову марку з нагоди річниці деокупації Київщини

779 0
Також з марками будуть випущені і листівки та конверти серії «міста-герої»
Фото: Укрпошта

Фото: Укрпошта

До річниці звільнення від російської окупації Київщини, «Укрпошта» випустить нову марку «Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель». Про це повідомив генеральний директор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

«За тиждень, 31 березня, ми всі будемо визначати день звільнення Бучі, Ірпеня, Гостомеля. День героїзму та болі, день люті та помсти. До цього дня Укрпошта, в рамках серії «міста – герої», випустить марку «Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель», а також листівки та конверти серії», - зазначив він. 

У цьому блоці вийдуть марки, присвячені всім 3-м містам-героям Київщини: там і знищена «Мрія», і люди під мостом в Ірпені, і спалена ворожа техніка на вулицях Бучі.

Відсьогодні цей блок можна передзамовити за посиланням, а за тиждень – у відділеннях Укрпошти.

Нагадаємо, українці обрали найкращу воєнну марку. Опитування проводилось у застосунку «Дія». Перемогла марка з назвою «Русскій воєнний корабль, іді … !».

 

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!