Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків на потяг Одеса-Львів-Перемишль

3634 0
Також від сьогодні придбати квитки в мережі можна на напрям Ковель-Хелм.
Фото: komitet.net.ua

Фото: komitet.net.ua

Від 5 березня квитки в режимі онлайн можна придбати на поїзди № 36/35 Одеса-Львів-Перемишль та № 753/754 Ковель-Хелм, повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

«Як свідчить статистика, через інтернет пасажири купують понад 40% квитків. На жаль, через технічні та бюрократичні моменти ця опція впроваджується не так швидко, як нам хотілося б», – говорить в.о. голови правління компанії Євген Кравцов.

Читайте також: У поїздах Укрзалізниці почали продавати книги

Придбані квитки через інтернет не потрібно обмінювати в касі, достатньо пред’явити під час посадки на своєму смартфоні або роздрукувавши заздалегідь. Для придбання квитків онлайн можна скористатися офіційним сервісом Укрзалізниці booking.uz.gov.ua.

Нагадаємо, минулого року послугу придбання квитків через інтернет було впроваджено на міжнародні поїзди № 705/706, 715/716 Київ-Львів-Перемишль та 751/752 Здолбунів-Хелм.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!