Уряд запустить оплату компослуг для пенсіонерів по телефону

2276 0
Одержувачі пенсій та допомог також зможуть оплачувати житлово-комунальні послуги безпосередньо у листоноші при отриманні пенсії та грошової допомоги.
Фото: persha.kr.ua

Фото: persha.kr.ua

Кабінет міністрів планує в найближчі дні запустити можливість оплати комунальних послуг для пенсіонерів через «Укрпошту» або телефонні «гарячі лінії» банків. Про це повідомляє пресслужба уряду.

«Громадяни, які отримують пенсії та грошову допомогу через банківські установи, зможуть дистанційно сплачувати спожиті житлово-комунальні послуги. Для цього вони повинні зареєструватися в системі дистанційного обслуговування або зателефонувати на "гарячу" лінію банку і надати інформацію про перелік ЖКП, які готові оплатити дистанційно, і необхідні дані для оплати послуг з їхніх рахунків», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Як у Львові подати показники за воду, газ і світло, не виходячи з дому. Інструкція

Окрім того, одержувачі пенсій та допомог також зможуть оплачувати житлово-комунальні послуги безпосередньо у листоноші при отриманні пенсії та грошової допомоги, або замовивши відповідну послугу по телефону.

В уряді також додали, що оплатити житлово-комунальні послуги можна дистанційно через наявні онлайн-сервіси.

Нагадаємо, що із понеділка, 6 квітня, почали діяти жорсткіші правила дотримання карантину. Детальніше ознайомитися можна за посиланням.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!