В електричці, через яку заблокували колію на Львові, офіційно було вільно більше 200 місць

7053 0
У касах вокзалів Львів і Підзамче та провідниками електропоїзда було оформлено лише 180 квитків з 400 доступних.
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

Учора, 16 серпня, залізничну колію біля станції Підзамче перекрили люди, які не змогли сісти в електричку Львів – Здолбунів. У той же час прес-служба Львівської залізниці повідомляє, що на цей потяг було продано лише 180 квитків із 400 доступних.

«Варто зазначити, що на запропоновані 400 сидячих місць в електропоїзді Львів – Здолбунів, який пікетувальники заблокували на станції Підзамче, у касах вокзалів Львів і Підзамче та провідниками електропоїзда було оформлено лише 180 квитків, близько третини з них – пільгові. Тож, відповідно до зафіксованих даних, цей поїзд мав би курсувати напівпорожнім, хоча насправді виявився переповненим», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Укрзалізниця придбала шість нових дизель-потягів

Незважаючи на це, реальна кількість пасажирів виявилася набагато більшою, тому учора після перекриття колії залізничники запустили ще одну електричку.

Зазначимо, що через перекриття колії відбулася затримка 10 поїздів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!