В неділю у Львові на дві години перекриють рух біля площі св.Юра

2417 0
У неділю на 2 години перекриють рух транспорту на вулицях, прилеглих до площі св.Юра. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Як зазначається в повідомленні, у неділю, 22 березня, відбудеться відкрите представлення проекту пам’ятника Митрополиту Андрею Шептицькому. З цією метою для безпеки учасників заходу з 14:30 до 16:30 буде перекрито рух транспорту на вул.Гоголя (зі сторони вул.Городоцької), вул.Листопадового Чину (зі сторони вул.Гоголя), вул.Матейка, вул.Новаківського, пл.святого Юра (зі сторони вул.Митрополита Андрея).

У зв’язку з цим буде внесено зміни у рух громадського транспорту. За інформацією управління  транспорту та зв’язку ЛМР, міські автобусні маршрути оминатимуть закриту ділянку по вул.Городоцькій та по вул.Бандери.

Як поінформували у ЛКП «Львівелектротранс», тролейбуси №7 та №12 курсуватимуть тільки до пл.Кропивницького та у зворотному напрямку. А тролейбуси №2, 9, 10  – до вул.Ангеловича та у зворотному напрямку.

Нагадаємо, в мережі Інтернет з'явилася відредагована версія концепції проекту пам'ятника Митрополиту Андрею Шептицькому у Львові та реконструкції площі Святого Юра.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!