Із двох центральних вулиць Львова приберуть автомобілі

8475 1
ЛКП «Інститут просторового розвитку» планує зробити пішохідними дві вулиці в центрі Львова
фото: google maps

фото: google maps

Як раніше розповідала  Tvoemisto.tv начальниця відділу урбаністики Олександра Сладкова, особливу увагу приділять вулиці Руданського, яка знаходиться біля площі Галицької. Її планують зробити пішохідною, прибравши хаотичне нагромадження закладів та припаркованих автівок.

Олександра Сладкова зазначила, що розвиток цієї вулиці може відбуватися за двома сценаріями: «Перший – варіант проїзду Крива Липа: коли все вирішувалося хаотично, заклади нагромаджувалися, тому цей простір, можливо, і став цікавим для туристів, але мешканці там більше не живуть. Другий сценарій – варіант вулиці Курбаса: літні майданчики є лише там, де були заплановані, ціна оренди зростає, тому з’являються заклади з якіснішими послугами, а жити тут стало престижним серед львів’ян».

Детальніше читайте у матеріалі: Як змінять громадські простори Львова. Плани урбаністів на 2017-й рік

Читайте також: На вулиці Дорошенка у Львові облаштують сквер. Візуалізація

Також пішохідною вулицею має стати Фурманська, яка починається від проспекту Свободи й завершується біля готелю «Асторія». Зараз із мешканцями обох вулиць тривають громадські обговорення.


Читайте також:
31 Березня, 2017 23:06
Конрад А не їб....лися ви?!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!