В Україні призначили нового голову Державної податкової служби

2691 0
Рішення прийняли сьогодні, 29 квітня, на засіданні уряду.
фото: ліга

фото: ліга

Кабінет міністрів призначив Олексія Любченка головою Державної податкової служби, а його заступником став Євген Олейников. Про це повідомляє Ліга.

Рішення прийняли сьогодні, 29 квітня, на засіданні уряду.

Раніше Любченко очолював департамент оподаткування юридичних осіб ДПС, а в 2009-2011 роках займав пост заступника голови ДПА. У 1999-2003 роках працював першим заступником голови ДПА в Кіровоградській області, а з 2003 по 2005 рік очолював ДПА Черкаської області. Після цього він став заступником голови Кіровоградської ОДА.

Нагадаємо, напередодні, 24 квітня, звільнили голову Державної податкової служби Сергія Верланова та голову Митної служби Максима Нефьодова. Сергій Верланов очолив Податкову службу в травні 2019 року.

Додамо, що наприкінці 2018 року Кабінет міністрів України розділив Державну фіскальну службу на податкову і митну служби й повідомив про намір провести конкурс на керівників новоутворених відомств.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!