В Україні тимчасово припинять продаж авіаквитків

2413 0
Компанія Міжнародній авіалінії України на добу припинить продаж квитків.
http://ua.112.ua

http://ua.112.ua

Від 12:00 год. 22 жовтня до 12:00 год. 23 жовтня МАУ припинить продаж квитків. Компанія переходить на нову систему бронювання і оформлення квитків (Amadeus). Зараз МАУ користується Gabriel. У цей період буде неможливо придбати квитки, а також оформити додаткові послуги, наприклад, перевезення багажу або платного харчування.

Читайте також: Львів очікує на прихід лоукостера Wizz aAir

Також в рамках міграції на нову платформу з 12 по 15 жовтня буде неможлива реєстрація нових учасників програми Panorama Club і зміна контактних даних вже зареєстрованих учасників. Пасажирам радять завчасно придбати квитки і оформити всі необхідні додаткові послуги, а також мати при собі квитки і посадкові талони в роздрукованому вигляді.

Нагадаємо, Комісія Державної авіаційної служби (Державіаслужба) України з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній 26 вересня 2016 року рекомендувала голові служби видати низку прав на виконання авіарейсів українським авіакомпаніям.

Зокрема, авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» (МАУ), найбільшій авіакомпанії країни, рекомендовано видати права на «регулярку» до Каунаса зі Львова та Одеси. Окрім цього, рекомендовано видати МАУ призначення на чартери зі Львова до Хургади та Анталії.

За матеріалами avianews.com, finance.ua

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!