Політична реклама

В Україні тимчасово заборонили льодяники "Трайсілс"

3891 0
Державна служба України з лікарських засобів тимчасово заборонила застосування та продаж лікарських препаратів «Трайсілс» (серія LT07202) та «Вокасепт» (серія MVRE/04).

Йдеться про тимчасову заборону лікарського засобу «Вокасепт»: льодяники (регулятор) №300 (1х300) у конвертах, у банці, серії серія MVRE/04 від 09.2011 виробництва Макпар Експортс ПВ, ЛТД., Індія, - повідомляє прес-центр Держлікслужби.

Препарат заборонили на підставі встановлення факту невідповідності вимогам аналітичної нормативної документації до реєстраційного посвідчення UA/12173/01/01 препарату за показником «Опис», «Однорідність маси» та відповідно до чинного законодавства.

Лікарський засіб «Трайсілс», – льодяники з лимонним смаком №200 (8х25), у стрипах, серії серія LT07202 від 04.2012, виробництва Дженом Біотек Пвт., Лтд., Індія,  заборонили на підставі встановлення факту невідповідності вимогам аналітичної нормативної документації до реєстраційного посвідчення UA/2707/01/01 препарату за показниками «Опис», «Однорідність маси льодяників» та відповідно до чинного законодавства.

Суб’єкти господарювання, які здійснюють торгівлю лікарськими препаратами у випадку виявлення в себе згаданих препаратів повинні помістити їх у карантин.

Показання «Вокасепту»: кашель, застуда, інфекційно-запальні захворювання верхніх дихальних шляхів (риніт, синусит тощо); алергічні захворювання (сінна пропасниця). «Трайсілс» використовують при запальних захворюваннях глотки і ротової порожнини (фарингіти, катаральна ангіна, стоматити).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!