В Україні відклали подорожчання залізничних квитків

1733 0
Відповідний наказ Міністерства інфраструктури знаходиться на узгодженні у причетних відомствах.
Фото: media.pogliad.ua

Фото: media.pogliad.ua

Заплановані на 2018 рік поетапні підвищення цін на залізничні квитки в Україні відклали до узгодження причетними урядовими структурами. Про це йдеться в повідомленні прес-слежби компанії.

Згідно із повідомленням, наразі в компанії діють старі тарифи на перевезення пасажирів. Так, рівень тарифів у швидкісних поїздах «Інтерсіті» залишається незмінним з 2012 року. Рівень тарифів на перевезення пасажирів у внутрішньому сполученні у вагонах СВ залишається незмінним з 2009 року, а у інших вагонах – з жовтня 2014 року.

Читайте також: На Великдень через Львів курсуватимуть шість додаткових поїздів

В компанії зазначають, що для забезпечення беззбутковості, «Укрзалізниця» мала би підвищити ціни на квитки більше, ніж у 2 рази. У випадку погодження органами влади, тарифи будуть підняті у всіх категоріях поїздів та вагонів крім вагонів 1-го класу поїздів Інтерсіті+, що курсують територією України. У 2018 році компанія планувала підняти тарифи на 12 % з 1 квітня та на 12 % з 1 жовтня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!