Політична реклама

В Україні зменшать суму відшкодування за повернення квитка після відправлення поїзду

2247 0
У разі повернення в касу залізничного квитка за менш ніж 3 години до відправлення поїзда громадяни отримуватимуть 50% його вартості, а після відправлення - лише 10%.

Про це пишуть "Варіанти" з посиланням на УНІАН.

За словами міністра інфраструктури України Бориса Колеснікова, мета нових нормативів повернення коштів – боротьба з перекупниками. Ініціатива буде запроваджена з початком роботи весняного розкладу руху поїздів.  

Крім того, як повідомив чиновник, Мінінфраструктури має намір запровадити безконтактні залізничні квитки.

Нагадаємо, на сьогоднішній день, якщо здати квиток на поїзд не пізніше, ніж за 24 години до його відправлення, пасажиру виплачується повна вартість квитка і плацкарти (певна частина вартості квитка, що вираховується для кожного потяга окремо), проте не виплачуються додаткові збори і комісії, утримується плата за послуги.

Раніше "Укрзалізниця" заявляла, що в жовтні планує завершити роботу з переходу на електронні пасажирські квитки. Очікується, що під час купівлі квитка через Інтернет не потрібно буде роздруковувати квитки в касі а відразу ж сідати в поїзд.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!