На правах реклами

Валерій Веремчук: Львів’яни мудріші за «чорних» технологів

1853 0
В останні дні перед місцевими виборами спостерігаємо, що багато порушень та «чорних» технологій використовуються у передвиборчих так званих «перегонах». Про це розповів керівник депутатської групи «Народний контроль» у ЛМР Валерій Веремчук.

На прикладі «Народного контролю» можна побачити, що брудні технології нікуди не зникли, а й надалі активно використовуються.

«Сьогодні до нас у приймальню активно звертались львів’яни, які обурювалися, що на вулицях Львова від імені Дмитра Добродомова роздають так звані «сертифікати» на 500 гривень. Це найбільша чорнуха не тільки проти «Народного контролю», але і загалом протягом всієї передвиборчої кампанії.

Читайте також: Антикорупційний план «Народного контролю» для Львова: реальні кроки для змін

Ми бачимо певний ланцюжок подій проти нашої команди. Це і побиття машини нашого кандидата у Дрогобицькому районі, і намагання спалити наш намет у Червонограді. Також ми мали судові перипетії з одним із телеканалів. У Харкові нашого кандидата у мери міста, який воює з Кернесом, сильно  побили. Були проблеми у наших кандидатів і в Івано-Франківській області.

У Львові по нас діють інформаційною війною. Проте, я думаю, люди мудріші за тих технологів. Це означає, що нас бояться і ми все робимо правильно. Крок за кроком ми боремося з тими, хто краде. Сподіваюся, що наберемо достатньо голосів, аби впровадити антикорупційний план для Львова», –  розповів Валерій Веремчук.

Політична партія «Громадський рух «Народний контроль» у виборчих бюлетенях до Львівської міської та обласної рад буде під №10. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!