Великі мережі АЗС відновили ріст цін на бензин і дизпаливо

1247 0
Мережі АЗС зобов'язали інформувати про значне зростання ціни за 20 днів, відповідно до постанови Кабінету міністрів від 29 березня.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

12 травня вартість бензину і дизпалива у великих мережах АЗС зросла на 0,1-1,2 грн за літр. Про це повідомляє Нафторинок, посилаючись на дані щоденного моніторингу.

На станціях операторів ОККО і WOG, вартість бензину зросла на 1,0 грн/л, до: А-92 – 30,99 грн/л, А-95 – 31,99 грн/л, А-95 pulls і А-95 mustang – 33,99 грн/л. Відзначимо, що в період вихідних обидва рітейлери підняли ціну брендованого бензину А-95 на 1 грн/л.

Читайте також: Гуртові ціни на дизельне пальне в Україні досягнули мінімуму за 4 роки 

Також у мережі АЗС Shell підвищення ціни на бензин становило 90 коп./л, дизпалива – 20 коп./л. Аналогічно, на АЗС Chipo ціна бензину і дизпалива виросла в межах 30-50 коп./л, на автозаправках «БРСМ-Нафта» – зростання становило 20-30 копійок за літр.

Крім того, підвищення спостерігали і серед великих регіональних мереж АЗС, в числі яких upg, KLO, Green Wave, Market тощо у розмірі 0,19-1,2 грн/л.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів визнав бензин марок А-92 і А-95, і дизельне паливо соціально значущими товарами та ввів декларування росту цін на паливо. Мережі АЗС зобов'язали інформувати про значне зростання ціни за 20 днів, відповідно до постанови Кабінету міністрів від 29 березня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!