Політична реклама

Від сьогодні у Львові працюватимуть евакуатори

1425 0
Від сьогодні у Львові активно працюватимуть евакуатори.

Про це сьогодні повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує Львівський портал.

За словами міського голови, керівництво міста знайшло порозуміння із ДАІ і підкріпило це відповідною угодою. Відтепер по кожному випадку будуть складатись відповідні протоколи інспектором ДАІ і машини будуть евакуйовуватись.

«Це надзвичайно потрібно, бо машини ставлять під час руху трамваїв і вони не можуть рухатись. Чи коли місто прибирає снігоприбиральна техніка. Чи коли є центральна частина міста і водії вважають, що можуть поставити свою машину у пішохідній зоні, тоді де мають гуляти мами з колясками?», - сказав А.Садовий.

Він також додав, що евакуатори зараз мають працювати у місті з подвійною енергією, «бо люди трохи розслабилися і зловживають, що в них дорогі машини, і що вони мають право робити будь-що».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!