Від завтра трамвай №2 курсуватиме на Сихів

4946 0
Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», тривають роботи із заміни кабеля на електричній підстанції № 13 (поблизу Академії мистецтв). Сьогодні до кінця дня роботи будуть завершені і від завтра, 14-го квітня, трамвай № 2 курсуватиме до кінотеатру ім. О.Довженка, на Сихів.

«Цього тижня сталося пошкодження кабеля на електричній підстанції біля Академії мистецтв. Це стара підстанція, яка діяла ще задовго до будівництва трамвайної лінії на Сихів. Зараз тривають роботи по заміні кабеля, який вийшов з ладу. Завтра плануємо відновити рух трамваю № 2 на Сихів, до кінотеатру ім. О. Довженка», – розповіли у ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: Львів'янам повідомили, коли трамвай №8 поїде до «Санта-Барбари»

Нагадаємо, з 1-го квітня, на час реконструкції вул. Мечникова – вул. Личаківська, трамвая №2 курсує за маршрутом: вул. Коновальця - вул. Мельника - вул. Чупринки - вул. Коперника - вул. Дорошенка - пл. Митна - вул. Франка – Академія Мистецтв – Стадіон «Україна» - вул. Угорська - ринок Шувар - дитяча поліклініка - кінотеатр Довженка та у зворотньому напрямку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!