Політична реклама

Відвідувачі Форуму видавців у Львові зможуть виграти електронну книгу

1658 0
Під час ювілейного ХХ Форуму видавців розігруватимуть електронні книги Pocketbook.

Чотири електронні книги Pocketbook буде розіграно серед відвідувачів Форуму, які заповнять анкету на стенді Bookland у Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17), повідомляє прес-служба Форуму видавців. Pocketbook, а також флешки розігруватимуться щодня 12-15 вересня о 17.30 на майданчику перед палацом Потоцьких. Переможців буде визначено шляхом жеребкування.

Окрім того, переможці отримають понад 500 книжок світової класики українською, російською, англійською, французькою та іншими мовами, завантажених на Pocketbook.

Електронні книги розігруватимуть також для бібліотек. Для того, щоб виграти електронну книгу, бібліотеці необхідно зібрати якомога численнішу команду читачів на книжковий ярмарок, який відбудеться 12–15 вересня у Палаці мистецтв, що на вул. Коперника, 17. Шість найактивніших бібліотек отримають Pocketbook.

Умови участі:

1. У кожній бібліотеці серед читачів розповсюджуються безкоштовні квитки на Форум видавців у Львові, які необхідно буде заповнити, зазначивши назву бібліотеки та контактну інформацію.

2. Протягом 12-15 вересня (до 13.00 неділі) читачі, приходячи на книжковий ярмарок, на вході вкидаючи квиток у спеціальні скриньки для бібліотек (незаповнений квиток не є дійсним).

15 вересня о 15.00 на майданчику перед палацом Потоцьких буде оголошено шість бібліотек переможців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!